Voor de crea bea’s!

Wij nemen de gehele organisatie uit handen voor een complete dag uit! Boek bij ons een lunch, buffet en/of BBQ en dan bieden wij de mogelijkheid om leuke groepsactiviteiten te organiseren! Lekker actief buiten? Denk dan aan Bubble Ball of Energy Ball (Dodgeball maar dan anders). Crea Bea’s in de groep? Ga aan de slag met de Graffiti Workshop. Liever binnen? Test jouw muziek en bierkennis in de Je Suis Enery Quiz!

Graffiti workshop

Tijdens deze workshop leer je de basis van de graffiti kunst van echte graffiti artiesten. Je begint met een korte uitleg over graffiti in het algemeen en over de materialen. Vervolgens ga je zelf aan de slag met een houten wand als canvas!

  • 10 – 20 personen: € 40,- p.p
  • 21 – 40 personen: € 30,- p.p
  • 41 of meer personen: € 25,- p.p

Deze prijzen zijn exclusief lunch, BBQ, bierproeverijen, e.d. Vraag een vrijblijvende offerte op bij onze evenementen managers.

Je Suis Energy

Voor het perfecte bedrijfsuitje werkt Jopen samen met Party Makers Deluxe: ‘Je Suis Energy’. Buiten de groepsuitjes kunnen zij ook jouw bedrijfsfeest van A tot Z aankleden van entertainment tot DJ’s en decor. Zij spelen perfect in om de kernwaarden van jouw bedrijf in beleving terug te laten komen op een ludieke wijze.

Graffiti workshop aanvragen

  • Gewenste datum
    Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Gewenste tijd
    :
  • Aantal personen

graffiti workshop

Meer informatie?
Neem dan contact op met 023 – 533 4114 of haarlem@jopenproeflokaal.nl