Test jouw muziek- en bierkennis

Wij nemen de gehele organisatie uit handen voor een complete dag uit! Boek bij ons een lunch, buffet en/of BBQ en dan bieden wij de mogelijkheid om leuke groepsactiviteiten te organiseren! Lekker actief buiten? Denk dan aan Bubble Ball of Energy Ball (Dodgeball maar dan anders). Crea Bea’s in de groep? Ga aan de slag met de Graffiti Workshop. Liever binnen? Test jouw muziek en bierkennis in de Je Suis Energy Quiz!

Je Suis Energy Quiz

Een leuke interactieve quiz waarbij je kennis van muziek én je kennis over Jopenbier worden getest! Let dus extra goed op tijdens de bierproeverij! Het team met de meeste juiste antwoorden, wint leuke prijzen!

  • Mogelijk in al onze Jopenlocaties!
  • vanaf 20 personen: € 37,50 p.p
  • Boek de quiz in combinatie met een bierproeverij

Deze prijzen zijn exclusief lunch, BBQ, bierproeverijen, e.d. Vraag een vrijblijvende offerte op bij onze evenementen managers.

Je Suis Energy

Voor het perfecte bedrijfsuitje werkt Jopen samen met Party Makers Deluxe: ‘Je Suis Energy’. Buiten de groepsuitjes kunnen zij ook jouw bedrijfsfeest van A tot Z aankleden van entertainment tot DJ’s en decor. Zij spelen perfect in om de kernwaarden van jouw bedrijf in beleving terug te laten komen op een ludieke wijze.

Je Suis Energy Quiz aanvragen

  • Gewenste datum
    Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Gewenste tijd
    :
  • Aantal personen

Je Suis Energy

Meer informatie?
Neem dan contact op met 023 – 533 4114 of haarlem@jopenproeflokaal.nl