(J)OPEN ROAD – BIER AFHALEN DIRECT NAAST DE BROUWERIJ

Alle horecagelegenheden zijn gesloten (snik), maar de dorst naar bier blijft. Zo’n hele week thuiswerken is natuurlijk super vermoeiend. Daarom openen wij iedere vrijdag- en zaterdagmiddag tussen 12:00 en 18:00 de (J)open Road.

NAAST DE BROUWERIJ
Kom naar onze bier-drive op donderdag, vrijdag en zaterdag bij de Jopen Taproom (direct naast onze brouwerij) om van je virtuele thuisborrel een legendarisch feestje te maken. Check wekelijks ons biermenu online, rijd langs onze brouwerij in de Waarderpolder en wij laden jouw kofferbak vol met bier voor thuis. Trommel je collega’s of vrienden online op en CHEERS! Drive safe

ROUTEBESCHRIJVING
De (J)open Road is voor de Jopen Taproom aan de Emrikweg nummer 21. Dit is direct bij onze brouwerij. Wanneer je op je navigatie naar de Emrikweg 21 navigeert zie je de (J)open Road.

​MENUKAART WEEK 46
Deze week hebben we weer een mooie menukaart samengesteld om af te halen bij de (J)open Road.
Voor Haarlem 775 jaar hebben we een mooi Haarlem pakket samengesteld. Wanneer je dit pakket in de (J)open Road haalt krijg je hier een gratis glas bij om mee te proosten op de verjaardag van Haarlem 23 november. 

MENU UPDATE
De Surprise BA pakketten zijn inmiddels uitverkocht. We hebben alleen nog enkele Smoked Wheat with my Ex-Girlfriend pakketten voor €65,- met daarin:
3x Ex-Girlfriend BA
8x Smoked Wheat BA
OP=OP

Deze week op het menu:

Bier afhalen
We zien jullie graag bij de (J)open Road!