Taps Jopen Proeflokaal Waarderpolder

Jopen Tap Room

’Anything but boring’, dát is ons motto.

Boek je rondleiding!

Rondleiding Jopen Brouwerij

Rondleiding, Jopen Tap Room

 

Benieuwd naar het brouwproces van Jopen. In het brouwhuis van Jopen, gelegen in de Waarderpolder nemen wij je graag mee voor een kijkje achter de schermen. Met de mogelijkheid voor een bierproeverij na afloop van de rondleiding.

Jopen Tap Room

Na het openen van de eerste brouwerij in de Jopenkerk was er behoefte aan meer ruimte en meer brouwcapaciteit. Het tweede brouwhuis van Jopen is op het dynamische bedrijventerrein de Waarderpolder gevestigd. De Jopen Tap Room biedt als een skybox zicht op de innovatieve brouwinstallatie. 

We ontvangen je graag in ons sfeervolle Tap Room voor een rondleidingen door de brouwerij. Uiteraard is er in overvloede bier aanwezig om te proeven.
Boek een rondleiding >

Rondleiding brouwerij Jopen Proeflokaal
Home
Feestje geven?

Besloten evenement

Ook voor zakelijke bijeenkomsten is de Tap Room een geschikte locatie. Het is mogelijk om de tap Room besloten af te huren, alle dagen zijn bespreekbaar. Groepsbezoek buiten de reguliere openingstijden is eveneens bespreekbaar. Neem contact op via: haarlem@jopentaproom.nl

Voor kleine vergaderingen hebben we een semi-besloten boardroom. Vraag ook naar de mogelijkheden om de ruimte besloten af te huren.

Jopen bieren thuis?

(J)OPEN ROAD

Zo’n hele week thuiswerken is natuurlijk super vermoeiend. Daarom openen wij iedere zaterdagmiddag tussen 11:00 en 16:00 de (J)open Road.

Benieuwd naar het (J)OPEN ROAD MENU van deze week klik dan hieronder.

Home

Wat kan er op dit moment?

ELKE ZATERDAG RONDLEIDINGEN

Op dit moment is de Jopen Tap Room elke zaterdag middag geopend voor rondleidingen.
Wij verwachten in het najaar de rondleiding op andere dagen aan te kunnen bieden.

Op zaterdag hebben wij de volgende menukaart.

Jopen bieren thuisbezorgd?

Jopen Webshop

De webshop voor dé echte Jopen geek! Van Jopenbier flesjes, tot blikjes, van t-shirts tot tassen, we bezorgen het bij je thuis.

Wie trakteer jij op een Jopenuitje?

JOPEN GIFTCARD

Home

Met de Jopenkerk Giftcard geef je iemand een paar biertjes of een compleet diner in de Jopenkerk cadeau!

Ook leuk om te bezoeken

JOPENKERK HAARLEM

Jopenkerk overzichtNeem ook eens een kijkje in de Jopenkerk Haarlem:
Hier serveren wij bijvoorbeeld een High Beer. Deze proeverij bestaat uit 3 proefglazen Jopenbier met 6 gerechtjes. Wel even reserveren want de gerechtjes worden met veel liefde en aandacht vers gemaakt en dat heeft even tijd nodig natuurlijk.