Taps Jopen Proeflokaal Waarderpolder

Jopen Tap Room

’Anything but boring’, dát is ons motto.

(J)OPEN ROAD

Alle horecagelegenheden zijn gesloten (snik), maar de dorst naar bier blijft. Zo’n hele week thuiswerken is natuurlijk super vermoeiend. Daarom openen wij iedere zaterdagmiddag tussen 11:00 en 16:00 de (J)open Road.

Benieuwd naar het (J)OPEN ROAD MENU van deze week klik dan hieronder.

Home

BORREL

Home

Momenteel is het niet mogelijk om te reserveren voor een borrel en zijn we uitsluitend geopend voor de rondleidingen.

Plattegrond route Jopenkerk Haarlem Jopen Proeflokaal

Besloten evenement?*

Ook voor zakelijke bijeenkomsten is de Tap Room een geschikte locatie. het is mogelijk om de tap Room besloten af te huren, alle dagen zijn bespreekbaar. Groepsbezoek buiten de reguliere openingstijden is eveneens bespreekbaar. Neem contact op via: haarlem@jopentaproom.nl

Voor kleine vergaderingen hebben we een semi-besloten boardroom. Vraag ook naar de mogelijkheden om de ruimte besloten af te huren.

* Vanwege de coronacrisis zijn groepsreserveringen tijdelijk niet mogelijk. 

GEEN LUNCH

Vanwege de corona maatregelen hebben we aangepaste openingstijden en is het helaas niet mogelijk om gerechten te serveren.  Dat houdt in dat we tenminste tot november 2020 geen lunch en warme hap serveren in de Jopen Tap Room. Ook afhalen van lunch is niet mogelijk.

 

 

Jopen Tap Room

*Tijdens de Lock Down van de Horeca worden er geen rondleidingen gegeven.


Na het openen van de eerste brouwerij in de Jopenkerk was er behoefte aan meer ruimte en meer brouwcapaciteit. Het tweede brouwhuis van Jopen is op het dynamische bedrijventerrein de Waarderpolder gevestigd. De Jopen Tap Room biedt als een skybox zicht op de innovatieve brouwinstallatie. 

We ontvangen je graag in ons sfeervolle Tap Room voor een rondleidingen door de brouwerij. Uiteraard is er in overvloede bier aanwezig om te proeven.
Boek een rondleiding >
Home

Shop

Wist je dat je ook bier en merchandise kan kopen voor thuis? In de Jopen Tap Room vind je alle Jopenbieren op voorraad om thuis van te genieten. Of kies voor een te gekke Popie Jopie trui

Jopen Tap Room voorwaarden COVID – 19

Ook wij volgen de maatregels van de regering en RIVM op omtrent het Coronavirus onder de volgende voorwaarden:

1. Voor de borrel en rondleidingen werken we uitsluitend op reservering.
2. Voor het terras is reserveren niet mogelijk, je kan ter plekke direct plaatsnemen indien er een tafel beschikbaar is. Staan op het terras is niet toegestaan.
3. Mensen op het terras kunnen niet naar binnen zonder triage (vragen en check naar klachten) en 1,5 meter afstand, mits er binnen nog beschikbare zitplekken zijn.
4. Wij reserveren standaard opstellingen per 2 personen.
5. Tussen de opstellingen zit een minimale afstand van 1,5 meter
6. Bij ontvangst vindt er een controlegesprek plaats. Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.

Reserveren voor een borrel of rondleiding.

LET OP! De reserveringen hebben tijdsloten met vaste begin en eindtijd, zodat wij zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken met een bezoek aan de Jopen Tap Room. 

webshop

webshop-promo-afbeelding

De webshop voor dé echte Jopen geek! Van t-shirts tot tassen, we bezorgen het bij je thuis. En altijd gratis afhalen in de winkel in de Waarderpolder!

Naar de webshop ›

Giftcard van Jopen

jopenkerk giftcard

Met de Jopenkerk Giftcard geef je iemand een paar biertjes of een compleet diner in de Jopenkerk cadeau! Bestel een Jopen Giftcard

 Overige Jopenlocaties

Home

Neem ook eens een kijkje in de Jopenkerk Haarlem:
Brouwerij, grand café en restaurant