Taps Jopen Proeflokaal Waarderpolder

Jopen Tap Room

’Anything but boring’, dát is ons motto.

Jopen Tap Room voorwaarden COVID – 19

Ook wij volgen de maatregels van de regering en RIVM op omtrent het Coronavirus onder de volgende voorwaarden:

1. Voor de borrel en rondleidingen werken we uitsluitend op reservering.
2. Voor het terras is reserveren niet mogelijk, je kan ter plekke direct plaatsnemen indien er een tafel beschikbaar is. Staan op het terras is niet toegestaan.
3. Mensen op het terras kunnen niet naar binnen zonder triage (vragen en check naar klachten) en 1,5 meter afstand, mits het aantal van 30 personen binnen niet wordt overschreden.
4. Wij reserveren standaard een tafels per 2 personen. Kom je met meer dan 2 personen, zet dan in de reservering bij ‘opmerkingen’ uit hoeveel huishoudens je reservering bestaat dan passen wij het aantal tafels daarop aan.
5. Tussen alle tafels zit een minimale afstand van 1,5 meter
6. Bij ontvangst vindt er een controlegesprek plaats. Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.

Reserveren voor een borrel of rondleiding.

LET OP! De reserveringen hebben tijdsloten met vaste begin en eindtijd, zodat wij zoveel mogelijk mensen blij kunnen maken met een bezoek aan de Jopen Tap Room. Mocht je langer willen blijven zitten reserveer dan voor meerdere tijdssloten.

Proeverijen

Tasting Divine Beer Jopen Proeflokaal

Bierproeven in de TAP ROOM met uitzicht op de brouwerij! In de TAP ROOM nemen we graag de tijd voor je om meer te vertellen over onze bieren en brouwerij. Nadat je de rondleiding hebt gevolgd kun je aansluitend een bierproeverij boeken bestaande uit 3 proefglazen Jopenbier en krijg je nog een leuke souvenir mee naar huis!

Prijs bierproeverij: € 10,50 p.p. (excl. rondleiding)

Boek hier een rondleiding & proeverij >

Besloten evenement?

De Tap Room is besloten af te huren. Alle dagen zijn bespreekbaar. Groepsbezoek buiten de reguliere openingstijden is eveneens bespreekbaar. Neem contact op via: haarlem@jopentaproom.nl

* Vanwege de coronacrisis zijn groepsreserveringen tijdelijk niet mogelijk.

Plattegrond route Jopenkerk Haarlem Jopen Proeflokaal

Welkom bij de Jopen Tap Room

Na het openen van de eerste brouwerij in het centrum van Haarlem was er behoefte aan meer ruimte en meer brouwcapaciteit. Het tweede brouwhuis van Jopen is op het dynamische bedrijventerrein de Waarderpolder gevestigd. De Jopen Tap Room biedt als een skybox zicht op de innovatieve brouwinstallatie. 

We ontvangen je graag in ons sfeervolle Tap Room voor een rondleidingen door de brouwerij. Uiteraard is er in overvloede bier aanwezig om te proeven.

Rondleiding brouwerij

Home

Nieuwsgierig naar het brouwproces van Jopenbier? Wij geven een interessante rondleiding door de brouwerij van Jopen in het BusinessPark van Haarlem, de Waarderpolder.

Tijdens de coronaperiode werken wij alleen op reservering. Hiervoor gelden tijdsloten met vaste start- en eindtijd.

Prijs rondleiding: € 10,- p.p. (incl. drankje)

Donderdag:
15.00 tot 16.30 | 18.30 tot 20.00 uur

Vrijdag:
15.00 tot 16.30 | 18.30 tot 20.00 uur

Zaterdag:
13.30 tot 15.00 | 14.00 tot 15.30 uur
16.00 tot 17.30 uur | 16.30 tot 18.00 uur

Boek hier een rondleiding >

Shop

Wist je dat je ook bier en merchandise kan kopen voor thuis? In de Jopen Tap Room vind je alle Jopenbieren op voorraad om thuis van te genieten. Of kies voor een te gekke Popie Jopie trui!
Extra leuk: boek je een rondleiding en vul een doos dan krijg je 20% korting bij het afnemen van een volle doos Jopenbier in de shop!

* Ook voor zakelijke bijeenkomsten is de Tap Room een geschikte locatie. Voor kleine vergaderingen hebben we een semi-besloten boardroom. Vraag ook naar de mogelijkheden om de ruimte besloten af te huren.
* Vanwege de coronacrisis zijn groepsreserveringen tijdelijk niet mogelijk.

GEEN LUNCH tot September

Vanwege de corona maatregelen hebben we aangepaste openingstijden en is het helaas niet mogelijk om gerechten te serveren. We bieden uitsluitend borrelhapjes. Dat houdt in dat we tenminste tot september 2020 geen lunch en warme hap serveren in de Jopen Tap Room. Ook afhalen van lunch is niet mogelijk.

webshop

webshop-promo-afbeelding

De webshop voor dé echte Jopen geek! Van t-shirts tot tassen, we bezorgen het bij je thuis. En altijd gratis afhalen in de winkel in de Waarderpolder!

Naar de webshop ›

Giftcard van Jopen

jopenkerk giftcard

Met de Jopenkerk Giftcard geef je iemand een paar biertjes of een compleet diner in de Jopenkerk cadeau! Bestel een Jopen Giftcard

 Overige Jopenlocaties

Home

Neem ook eens een kijkje in de Jopenkerk Haarlem:
Brouwerij, grand café en restaurant