Taps Jopen Proeflokaal Waarderpolder

Jopen Tap Room

JOPEN BY NAME, OPEN BY NATURE

Rondleiding brouwerij Jopen Proeflokaal
Home

Jopen Tap Room

Na het openen van de eerste brouwerij in de Jopenkerk was er behoefte aan meer ruimte en meer brouwcapaciteit. Het tweede brouwhuis van Jopen is op het dynamische bedrijventerrein de Waarderpolder gevestigd. 

Update 12-08-2021

De Jopen Tap Room is per 11 september 2021 voor onbepaalde tijd gesloten voor regulier bezoek. We bekijken momenteel de mogelijkheden om de Tap Room als evenementenlocatie te verhuren. Ben jij opzoek naar een (zakelijk) event voor 25 tot maximaal 80 personen?
Stuur dan een e-mail naar haarlem@jopentaproom.nl.

 

P.S. Natuurlijk hopen we ook weer de rondleidingen aan te kunnen bieden in de toekomst. Wil jij als eerste een mailtje krijgen als deze weer te boeken?
Laat dan hier je mailadres achter:

Toestemming(Vereist)
Naam

Rondleiding, Jopen Tap Room

Update 12-08-2021: Rondleidingen

Vanwege de coronacrisis zijn we momenteel nog onderbezet qua personeel en hebben we geen rondleiders meer beschikbaar vanaf 11 september. De rondleidingen worden voor onbepaalde tijd stopgezet en het is nog niet duidelijk of- en wanneer deze weer door zullen gaan.

De Jopenkerk in het centrum blijft wel dagelijks geopend waar je zonder reservering terecht kan voor een hapje en een drankje. Klik hier om naar de Jopenkerk te gaan.

Jopen bieren thuisbezorgd?

Jopen Webshop

De webshop voor dé echte Jopen geek! Van Jopenbier flesjes, tot blikjes, van t-shirts tot tassen, we bezorgen het bij je thuis.

Wie trakteer jij op een Jopenuitje?

JOPEN GIFTCARD

Home

Met de Jopenkerk Giftcard geef je iemand een paar biertjes of een compleet diner in de Jopenkerk cadeau!

Ook leuk om te bezoeken

JOPENKERK HAARLEM

Jopenkerk overzichtNeem ook eens een kijkje in de Jopenkerk Haarlem:
Hier serveren wij bijvoorbeeld een High Beer. Deze proeverij bestaat uit 3 proefglazen Jopenbier met 6 gerechtjes. Wel even reserveren want de gerechtjes worden met veel liefde en aandacht vers gemaakt en dat heeft even tijd nodig natuurlijk.