Rondleiding, Jopen Tap Room

Update 11-01-2023: Voorlopig geen Rondleidingen

Wegens omstandigheden hebben wij nog geen rondleiders beschikbaar en is de Tap Room nog niet geopend voor bezoek. De rondleidingen worden voor onbepaalde tijd stopgezet en het is nog niet duidelijk wanneer deze weer door zullen gaan.

De Jopenkerk in het centrum blijft wel dagelijks geopend waar je zonder reservering terecht kan voor een hapje en een drankje of bierproeverijtje. Klik hier om naar de Jopenkerk te gaan.

Rondleiding brouwerij Jopen Proeflokaal
Home

Jopen Tap Room: voor onbepaalde tijd gesloten

Na het openen van de eerste brouwerij in de Jopenkerk was er behoefte aan meer ruimte en meer brouwcapaciteit. Het tweede brouwhuis van Jopen is op het dynamische bedrijventerrein de Waarderpolder gevestigd. 

Update 11-01-2023

De Jopen Tap Room is helaas nog voor onbepaalde tijd gesloten voor regulier bezoek en rondleidingen. De Jopenkerk in het centrum van Haarlem is wel dagelijks geopend voor lunch, borrel, diner, hapjes, drankjes en proeverijen.

Ben jij opzoek naar een (zakelijk) event voor 10 tot maximaal 90 personen?
Stuur dan een e-mail naar haarlem@jopenkerk.nl

P.S. Natuurlijk hopen we ook weer de rondleidingen aan te kunnen bieden in de toekomst. Wil jij als eerste een mailtje krijgen als deze weer te boeken?
Laat dan hier je mailadres achter:

Toestemming(Vereist)
Naam

Jopen bieren thuisbezorgd?

JOPENKERK HAARLEM

Jopenkerk overzichtNeem ook eens een kijkje in de Jopenkerk Haarlem:
Hier serveren wij bijvoorbeeld een High Beer. Deze proeverij bestaat uit 3 proefglazen Jopenbier met 6 gerechtjes. Wel even reserveren want de gerechtjes worden met veel liefde en aandacht vers gemaakt en dat heeft even tijd nodig natuurlijk.

Wie trakteer jij op een Jopenuitje?

JOPEN GIFTCARD

Home

Met de Jopenkerk Giftcard geef je iemand een paar biertjes of een compleet diner in de Jopenkerk cadeau!

Ook leuk om te bezoeken

Jopen Webshop

De webshop voor dé echte Jopen geek! Van Jopenbier flesjes, tot blikjes, van t-shirts tot tassen, we bezorgen het bij je thuis.